avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizari Primariei din 2014pana in 2016,nerezolvat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizari Primariei din 2014pana in 2016,nerezolvat

Buna ziua.
Pamanatul din fata casei mele s-a surpat datorita ploilor si trecerea masinilor cu mare tonaj.Prima Sesizare am facut-o impreuna cu ceilalti locatari,(afectati si ei in 2014)Au venit cei de la Primarie care se ocupa cu "drumurile"si verbal au zis ca fac un zid de sprijin.ar in scris mi-au raspuns ca nu sunt fonduri si sa mai astept sa primeasca.Ulterior am inregistrat la primarie nenumarate Sesizari,dar nu sunt fonduri si sa vada ce cuprinde bugetul.Tot asa ma duc cu zaharelul de 2 ani.
La cine sa ma adresez ,mai sus ?Vreau sa se stie ca PRIMARUL papa banii,nu sunt fonduri pt.cetateni!!!!Vreau sa reclam Primaria!Sfaturi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:31, 24 Februarie 2016
Daca la nivelul autoritatii publice locale nu solutionati,sesizati oficial departamentul Administratie publica locala din cadrul MAI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare primarie nerezolvata de 2 ani Noele Noele Buna ziua. Pamanatul din fata casei mele s-a surpat datorita ploilor si trecerea masinilor cu mare tonaj.Prima Sesizare am facut-o impreuna cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Probleme primărie de sector popaalin popaalin Bună ziua! De aproximativ două luni jumătate în blocul de lângă(lipit de scara mea) se efectuează lucrări de izolare termică. După o lună de ... (vezi toată discuția)
Legea230 din 2007 republicata, legea 34 din 2015 AntonSorin AntonSorin Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari si presedintele a inchiriat la parter 3 spatii comerciale,iar la etajul tehnic cele 4 spalatorii,ignorand cu desavarsire art ... (vezi toată discuția)