avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme primărie de sector
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme primărie de sector

Bună ziua!

De aproximativ două luni jumătate în blocul de lângă(lipit de scara mea) se efectuează lucrări de izolare termică.
După o lună de când au început, nemaisuportând muzica tare, gunoaiele și bormașinele de la 7 dimineața și la 23 seara, am depus o plângere la primăria de sector. Am primit un număr de înregistrare, după care a trecut ceva timp(peste o lună, termen de soluționare) și nu am primit nici un răspuns. Am scris din nou și tot ce se întâmplă e să primesc numere de ordine. Am sunat de 2-3 ori, dar de fiecare dată domnul care se ocupă e plecat și revine în 10 minute. N-a revenit nici la o săptămână după ultimul apel.

Nu e plăcut să stai cu un tomberon imensn sub geam de atâta timp, așa că vă cer sfatul.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:46, 14 Septembrie 2016
Avand in vedere ca sesizarea dv este inregistrata la unul din serviciilre din cadrul primariei,solicitati clarificari direct la directorul compartimentului sau la veceprimarul care raspunde de acel serviciu
Am solicitat. Nu am răspuns de la nimeni, după ce au trecut două luni. Telefonic și pe mail. Întrebarea e la cine reclam un abuz al Primăriei.
Este greu sa soliutionati telefonic sau prin email
Daca in termenul prevazut de disp OG nr 27/2002 autoritatea nu raspuns la sesizare,sesizati Departamentul Administratie publica locala din cadrul MAI-anexati exemplar al sesizarii adresate primariei locale cu numar intrare
Mulțumesc!
popaalin a scris:
Întrebarea e la cine reclam un abuz al Primăriei.

Apelati la Prefectura, Consiliul judetean dar mai ales la presa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare primarie nerezolvata de 2 ani Noele Noele Buna ziua. Pamanatul din fata casei mele s-a surpat datorita ploilor si trecerea masinilor cu mare tonaj.Prima Sesizare am facut-o impreuna cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa ma indrumati unde as putea reclama primaria si autoritatea tutelara vasilica_fara_frica_de_nimica vasilica_fara_frica_de_nimica In opinia mea Primaria si Serviciile sociale din subordinea sa au admis intr-un program de protectie sociala si abuzeaza un minor nepermitandu-i sa-si vada ... (vezi toată discuția)
Peretele exterior al apartamentului poate fi ocupat de oricine. balicae balicae Pe peretele exterior al apartamentului meu s-a ridicat o incapere a vecinului de la parter, pana aproape de geamul meu.Ce drepturi am? Vreau sa reclam aceasta ... (vezi toată discuția)