avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa a II-a de munca

Buna ziua,
Fratele meu lucreaza la aceeasi intreprindere de 25 ani pe aceeasi functie.Pana in 2001 a primit grupa a II-a.
Acum,cineva din cadrul institutiei a venit cu propunerea sa dea intreprinderea in judecata sa le acorde grupa pana in decembrie 2015.
As dori sa stiu daca se poate,nu am mai auzit pe nimeni ,poate nu sunt bine informata...
Nu as vrea sa dea niste bani degeaba(ii cere si cam mult pentru inceput).
Multumesc pentru orice informatie care mi-ar fi de folos.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:59, 24 Februarie 2016
Grupele superioare au fost pana la 31/03/2001.
Dupa 01/04/2001 sunt conditii speciale si deosebite.
In instanta pot obtine, sau nu, conditii speciale sau deosebite.
Nu mai pot obtine grupa II.

Caz cand s-a castigat:

[ link extern ]

Caz cand s-a pirdut pe fond:

[ link extern ]

Nu stiu daca vor face apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri cu privire la grupa 1 de munca sofiacristea sofiacristea Sotul este salariat din 1988 pana in prezent. Din 1990 pana in 2001 a beneficiat de grupa 1 de munca, iar din 2002 nu s-a mai acordat, cu toate ca pana in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere ... timpuriu timpuriu Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere în care meseria mea este catalogata la grupa a-2-a ,in cazul că ,in cazul in care societatea nu ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare carmeb carmeb barbat nascut in februarie 1955,angajat in 24.septembrie 92,angajat si acum si incadrat in gr 2 din 02 decembrie 1992.doresc sa aflu data pensionarii?anticipat ... (vezi toată discuția)