avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nelamuriri cu privire la grupa 1 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nelamuriri cu privire la grupa 1 de munca

Sotul este salariat din 1988 pana in prezent. Din 1990 pana in 2001 a beneficiat de grupa 1 de munca, iar din 2002 nu s-a mai acordat, cu toate ca pana in prezent lucreaza in aceleasi conditii de munca. Cum se pot recupera anii ptr. grupa 1, sau a 2-a?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:33, 15 Septembrie 2016
Grupele superioare de munca I si II au fost pana la 31/03/2001.
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii speciale, deosebite si alte conditii de munca.

Poate va lamuriti aici:

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere ... timpuriu timpuriu Bună ziua ,am lucrat după anul 2002 ,într-o întreprindere în care meseria mea este catalogata la grupa a-2-a ,in cazul că ,in cazul in care societatea nu ... (vezi toată discuția)
Neacordare grupa 1 Ligia1 Ligia1 As avea 2 intrebari: 1)Pentru perioada 2006-2016, inginerii supervizori care lucreaza efectiv la sonde in foraj se incadreaza in conditiile de acordare a ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca George955 George955 Am lucrat ca sef formatie betoane (functie incadrata in cartea de munca) in perioada 1995-2004. Recent am iesit la pensie anticipat la 61 de ani dupa 38 de ani ... (vezi toată discuția)