avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
Nu poti pierde ceea ce nu ai.

Inspirata de -Nu poti vinde ceea ce nu ai-
:) Dar este a mea si ma ajuta.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
floare _de_ colt, utilizator
Nu-ţi mai fă griji în legatură cu problemele imaginare. Cu siguranţă ele există deja!

:strambatura:
=D> Cori, =D>

Cand te sperii de "balaur" adu-ti aminte ca are si el "balaurii" lui!
io_ha_na_c a scris:

Nu-ţi mai fă griji în legatură cu problemele imaginare. Cu siguranţă ele există deja!

:strambatura:

Problemele imaginare, intotdeauna, au o rezolvare, atunci cand te trezesti din...vis.Evident, daca reusesti sa te trezesti, la timp!

Nu poti pierde ceea ce nu ai ..."daca nu stii ca ai avut".:)

Nu este a mea, dar...in fine :"Calatorul moare de drum lung si..."binefacatorul" de grija altuia"!

Nu e maxima dar e o pilda buna!

Un cuplu casatorit -ambii in varsta de 50 de ani- si sarbatoreste 30 de ani de la nunta lor intr-un mic restaurant linistit si romantic.
Dintr-o data la masa lor apare o mica zina care le spune:
Pentru ca sinteti un cuplu exemplar si pentru iubirea voastra reciproca in tot acest timp ,va indeplinesc fiecaruia o dorinta!
Sotia spune:
Vreau sa calatoresc cu sotul meu drag in jurul lumii!
Zana flutura bagheta magica si apar 2 bilete de calatorie in miinile ei.

Sotul s-a gindit un moment si spune:
Ei bine,asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori.Imi pare rau iubirea mea dar dorinta mea este de a avea o sotie cu 30 de ani mai tinara decit mine!
Sotia si zina au ramas profund dezamagite.
Dar dorinta este o dorinta.Zina a fluturat bagheta magica si minune!....sotul a devenit de 80 de ani!.
Morala acestei povesti:Barbatii care sint nemernici si nerecunoscatori ar trebui sa nu uite ca zinele sint totusi de sex feminin!...

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)