avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acoperis

Detin un apartament in casa si recent s-au facut lucrari la acoperis .Sub acoperis mai sunt inca 2 apartamente .Lucrarea sa facut de catre proprietara aprtamentului cu nr 3 iar eu am primit o notificare.Eu nu am fost intrebat verbal daca sunt deacord cu aceasta lucrare sau daca am banii pentru reparatie .Lucrarea sa executat put si simplu fara licitatie si nu stiu daca persoana respectiva detine factura .Acum dupa 3ani vine si i mi spune ca ma da in judecata ca nu am platit acoperisul.Mentionez casa este cu etaj eu stau la parter iar dansa la etaj .In sufrageria mea de 15 ani curge apa pe tavanul meu de la dansa .Ce pot face in acest caz?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: diadem , utilizator 16:06, 24 Februarie 2016
Buna ziua,
Acoperisul este bun in coproprietate fortata
In aceste conditii va trebui sa platiti dar solicitand factura pentru a calcula cota ce va revine functie de proportia suprafetei apartamentului dvs la total suprafata.
Cat priveste apa care va curge o puteti da in judecata pentru a o obliga sa efecueze reparatia.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Si cine este in masura sa calculeze cota ce i mi revine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu infiltratiile de la terasa blocului alexxa_1900 alexxa_1900 Buna seara, Am o problema urgenta: problema cu infiltratiile de la terasa blocului a inceput acum 6 ani, la momentul respectiv incepuse sa mi se infiltreze ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii lacrutza lacrutza Problema cu vecini Buna Stau intr-un bloc cu 4(eu locuiesc la etajul 1) etaje si cam de jumatate de an a inceput sa-mi curga apa in baie....cate putin cate ... (vezi toată discuția)
Plata reparatii acoperis bloc maria1956 maria1956 Stau la bloc la et.4 (nu avem asociatie) si am reparat acoperisul de cateva ori,( la inceput a fost carton apoi tabla insa tot exsta scurgere de apa pe pereti ... (vezi toată discuția)