avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cum verific munca contabilului de-a lungul timpului? ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cum verific munca contabilului de-a lungul timpului? Am semne de intrebare :(

Va rog sa ma ajutati cu un sfat . De aproximativ 2 an contabila mea in tot ridica semne de intrebare referitor la munca prestata, in sensul ca pana acum am efectuat platile conform spuselor ei fara a comenta prea mult, ba chiar mi-am luat o grija de pe umeri avand incredere totala in ceea ce face (contabilitate, resurse umane, relatia cu RECOM, adm financiara, etc). De la o vreme tot amana sa imi inmaneze dosarele lunare, nu imi mai raspunde la telefon iar raspunsul ei este ca nu trebuie sa imi fac probleme si ca totul este OK, doar ca este un pic cam ocupata. As dori sa stiu cum pot sa verific munca ei dealungul timpului, daca a depus sau nu neclaratile necesare unui SRL, platile efectuate de mine (TVA, impozite, etc) au fost calculate corect si ce sanctiuni risc in acest caz?
Semnele de intrebare au inceput sa apara de cand m au sunat de la finante sa ma intrebe care este codul caen corect, deoarece a fost facuta o declaratie cu 1 an inainte pentru a fi schimbat...
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:09, 27 Februarie 2016
apelati la un expert contabil sa o verifice.
Mergeti la Administratia fiscala de care apartineti si solicitati FISA SINTETICA TOTALA pentru fiecare din impozitele si taxele firmei. In aceste fise sunt evidentiate atat declaratiile depuse cat si platile efectuate de fima pentru stingerea acestor obligatii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)
Instiintare privind stingerea creantelor fiscale - asociatie de proprietari Andreea_Ius Andreea_Ius Buna ziua, Mama mea este administrator de 3 luni pentru 2 scari de bloc. Luna trecuta a primit o \"Instiintare privind stingerea creantelor fiscale\" . ... (vezi toată discuția)
Reglare contabilitate cu fisa sintetica lenareg lenareg De curand am cerut de la finante fisa sintetica cu debitele pe care le am pe diverse conturi, dar in contabilitate nu am aceleasi sume . De ex . cont 4311 ... (vezi toată discuția)