avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract arenda

buna ziua cum potrezilia contractul de arendarte mentionez ca nu am primit bani pe arenda de pe 2016 pana azi ,si cum pot sa-mi recuperez bani pe arenda.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:25, 24 Februarie 2016
Contractul de arenda se reziliaza in conformitate cu conditiile de reziluere din contract si al neindeplinirii obligatiilor de catre una din parti. Notificati in scris arendasul cu privire la neachitarea arendei si ii impuneti un termen de plata, 5 zile si apoi va adresati unui executor judecatoresc, contractul de arenda avand titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare debit (restanta plata arenda) arendas catre arendator jrottaru1946 jrottaru1946 In anul 2011, pentru arenda datorata dupa valorificarea recoltei an 2010, am solicitat (sub forma de reclamatie) in forma scrisa arendasului, ca suma achitata ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)
Contract arenda Andrei Mihail Andrei Mihail Am un teren dat in arenda pentru care nu am primit arenda dar nici terenul nu il pot lua sa il lucrez singur. Vreau terenul sa il iau. Banii mai putin. Cum as ... (vezi toată discuția)