Buna seara. Apelez din nou la dumneavoastra. Am o mare nelamurire: Decizia nr.123, data in recurs (dupa vechiul cod !! - parti sunt A si B) se considera "luata la cunostiinta " de catre A, daca B a repus pe rol o alta cauza, in baza Deciziei nr.123 !!. Mentionez faptul ca, la cererea de repunere pe rol, B a atasat doar prima fila si ultima fila (cea cu dispozitivul) din Decizia nr.123. In dosarul repus pe rol sunt aceleasi parti ca si in Decizia nr.123 (A si B) !
De când incepe sa curga termenul de 15 zile in care A poate face contestatie in anulare impotriva Deciziei nr. 123???
Sunt recunoscator si celui ce imi indica jurisprudenta si bibliografie ajutatoare !!
Conform art.25 NCPC Legea aplicabila proceselor in curs(1)"Procesele in curs de judecata , precum si executarile silite incepute sub legea veche raman supuse acelei legi.".
Ca atare,va judecati in continuare dupa vechiul cod proc.civ(1865).
Evacuare
alexzeciu
buna ziua. am obtinut in instanta de apel printre altele. o decizie de evacuare din casa pe care am obtinut o. intrebarea e daca pot incepe demersurile de ... (vezi toată discuția)