avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuratoare gresita acte cadastru.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuratoare gresita acte cadastru.

In anul 2000,parintii mei au cumparat o casa cu teren. Dar masuratorile au fost facute gresit, adica masuratorile au fost mai mici decit ceeace este in realitate. Deci in acte a fost trecut o suprafata mai mica decit cea din realitate. Intre timp parintii mei au decedat si eu am mostenit legal aceasta proprietate. Acum cel care a vindut si are proprietatea linga a noastra revendica diferenta de teren. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: EmilSavu2 , utilizator 21:49, 24 Februarie 2016
S-a refacut cadastrul? De unde stie vanzatorul ca a vandut o suprafata mai mare?
Cred ca actiunea de revendicare este prescrisa, 3 ani de la data vanzarii. Trebuie sa intrebati un avocat.
@cyan,
Păi userul exact asta a făcut: a întrebat un avocat dispus să-i răspundă pe acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren IancuV IancuV Am cumparat o casa cu terenul aferent,insa ulterior am depistat facand masuratori cu metru al curtii mele am stabilit ca eu am mai putin teren in realitate ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare, ce fac in cazul asta? tractor tractor Printr-o tranzactie intr-un proces de partaj am dobandit un teren de 1200 mp in titlu. Vreau sa fac cadastru la teren dar la masuratoare a iesit 1380 mp. ... (vezi toată discuția)