avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice legislatie licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

legislatie licitatii

Pentru organizarea de licitatii care ar fi baza legala ( actul normativ, emitent, anul, etc ) care reglementeaza organizarea licitatiilor de catre societati comerciale, ONG si/sau persoane fizice ( si adaug in completare: nu de autoritatile publice care invart bani publici)? Va multumim.
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:01, 10 August 2009
OUG 34/2006 www.achizitii-publice.eu
~ Conținut șters la cerere ~
nu exista asa ceva,dar ca sa te orientezi,studiaza OUG 34/2006+modificari,HG 925/2206+modificari.
Si HG 1660/2006!
practic pentru licitatii nu exista legislatie sau norme, singurele norme sunt pentru licitatiile publice.

Daca vreau sa fac licitatii nu trebuie decat sa fiu societate comerciala si sa angajez un licitator cu atestat sau fara atestat, sau sa fiu PFA cu atestat de licitator si astfel pot incasa banii pentru serviciul propriu.

Intrebarea e: licitatiile nu se supun nici unor norme?
Sumele in cazul licitatiilor se vireaza direct la castigator si nu prin intermediul licitatorului care doar asigura comunicarea, dar nu si fluxul de bani si redistribuirea banilor, in cazul in care sunt mai multi subcontractori individuali, care lucreaza impreuna la un proiect comun, iar licitatorul a asigurat comunicarea dar nu si fluxul de bani, c u care nu s-a incarcat?

Alte discuții în legătură

Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)
Licitatii iolandaroca iolandaroca Buna ziua, Ma intereseaza legislatia din domeniul licitatiilor, mai exact daca exizta reglementari in care se specifica clar ca institutiile publice sunt ... (vezi toată discuția)
Un novice in achizitii publice!contestatie caiet sarcini??? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua recunosc sunt incepator in acest domeniu interesant-achizitiile publice vreau sa ma lamuriti si pe mine, se poate face contestatie la caietul de ... (vezi toată discuția)