avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice legislatie licitatii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

legislatie licitatii

Pentru organizarea de licitatii care ar fi baza legala ( actul normativ, emitent, anul, etc ) care reglementeaza organizarea licitatiilor de catre societati comerciale, ONG si/sau persoane fizice ( si adaug in completare: nu de autoritatile publice care invart bani publici)? Va multumim.
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:01, 10 August 2009
Nu stiu daca am inteles bine, dar chiar daca nu sunteti autoritate contractanta ori asimilata acesteia, in conditiile cerute de OUG nr.34/2006, puteti, zic eu sa va folositi de pocedura statuata de legislatia privind achizitiile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)
Licitatii iolandaroca iolandaroca Buna ziua, Ma intereseaza legislatia din domeniul licitatiilor, mai exact daca exizta reglementari in care se specifica clar ca institutiile publice sunt ... (vezi toată discuția)
Un novice in achizitii publice!contestatie caiet sarcini??? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua recunosc sunt incepator in acest domeniu interesant-achizitiile publice vreau sa ma lamuriti si pe mine, se poate face contestatie la caietul de ... (vezi toată discuția)