avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Buna ziua.
Daca sotia a parasit domiciliu si intre timp s-a pronuntat si divortul, pot fi indreptatit sa schimb yala de la casa? Mentionez ca inca are domiciliu in buletin la aceasta adresa. Ce pot face sa o fortez sa-si schimbe domiciliu de pe ci la adresa unde locuieste acum?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 08:26, 25 Februarie 2016
Cine este proprietar?
Daca s-a mutat, da, puteti schimba yala.
Nu ati mentionat daca sunteti propietari amandoi, sau despre partaj.
Dar, daca a parasit domiciliul conjugal cu mult timp inainte, si intre timp s-a pronuntat si divortul ,nu e o problema sa schimbati yala. Practic, dvs locuiti acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)
Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)
Am introdus divorțul și ne-am despărțit în fapt. are dreptul soțul să intre forțat în locuința comună, ținând cont că e dobândită de soție înainte de căsătorie? FloareaStancilor FloareaStancilor Buna ziua. Rog răspuns urgent. Am deschis divorț și ne-am despărțit in fapt. Soțul are dreptul să intre forțat in locuința comună până la ... (vezi toată discuția)