avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din casa conjugala ...

Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din casa conjugala .Are dreptul sa vina înapoi când nu sunt acasă sa ia lucruri după pofta ei?
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:29, 22 Ianuarie 2025
2 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schimbati yala. Daca a parasit domiciliul, nu mai are dreptul sa intre in casa cand vrea, fara acordul locatarului.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum a plecat ? Și-a luat lucrurile, a plecat cu bagaje ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă domiciliul legal al dânsei este tot la acea adresă, atunci de ce nu ar avea? Nu precizați de când a plecat, că una este să fi plecat luna trecută și alta acu 10 ani. Poate este plecată într-o mică vacanță, de refacere, că poate nu a plecat "de prea mult bine".

161nox a scris:

Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din casa conjugala .Are dreptul sa vina înapoi când nu sunt acasă sa ia lucruri după pofta ei?

Da a plecat pe furiș și a doa zii a venit și a luat lucrurile din casa. Fara sa fiu eu acasa Precizezi c vrea sa divorțam. Casa este pe nm amândoi. Far ma gândesc ca nu ar avea voie dacă și.a luat lucrurile PNA la divorț.

Adrian ALBU a scris:

Cum a plecat ? Și-a luat lucrurile, a plecat cu bagaje ?

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă și-a luat lucrurile ei exclusive avea voie. Dacă a luat ceva bunuri comune sau ale dumneavoastră puteți încerca o plângere pentru furt.

Alte discuții în legătură

Divort, schimbare yala aura19731991 aura19731991 am dreptul sa schimb iala de la usa de la intrare in casa daca sotul meu a parasit domiciliul de o luna de zile si eu am inaintat divortul?multumesc (vezi toată discuția)
Probleme cu sotia Tarpan Tarpan Am si eu o mica problema si ce ma sfatuiti ........eu am divortat de sotie pe 12.04.2010 cu un copil minor fara partaj ... deci noi avem un apartament in ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? agb01 agb01 Buna ziua, Sunt in divort cu sotul care a plecat de acasa de un an de zile. Eu am ramas in casa, proprietate comuna, impreuna cu copilul minor. Sotul vine ... (vezi toată discuția)