avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din casa conjugala ...

Bună. Am și eu o întrebare. Soția a plecat din casa conjugala .Are dreptul sa vina înapoi când nu șanț acasă sa ia lucruri după pofta lui?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:34, 20 Ianuarie 2025
Schimbati yala. Daca a parasit domiciliul, nu mai are dreptul sa intre in casa cand vrea, fara acordul locatarului.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
Cum a plecat ? Și-a luat lucrurile, a plecat cu bagaje ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent KARINA73 KARINA73 Buna ziua, as dori o lamurire pentru situatia urmatoare: - sot/sotie in divort. Situatie destul de tensionata, proces tagada paternitate castigat de ... (vezi toată discuția)
Divort, schimbare yala aura19731991 aura19731991 am dreptul sa schimb iala de la usa de la intrare in casa daca sotul meu a parasit domiciliul de o luna de zile si eu am inaintat divortul?multumesc (vezi toată discuția)