avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort

Am o cunostinta care in timpul casatoriei de un an, a cumparat un apartament iar acum este in divort cu fosta sotie, deoarece el a trecut apartamentul pe numele lui maicasa, aceasta fiind pensionara , banii cu care a cumparat apartamentul sunt proveniti din activitatea de videochat (facuti de ea ) , credeti ca are vreo sansa ca ea sa obtina ceva din apartament ???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:12, 26 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, " barbatul" si-a insusit banii facuti de femeie si a cumparat apartamentul pe numele mamei direct.
Femeia poate dovedi asta in instanta si daca incearaca si reuseste asta, ii va lua o cota din apartament.
Ar ajuta daca sotia are cum sa dovedeasca ca a avut acei bani din activitatea prestata, de ea, adica..ceva extrase de cont, contracte, chitante ceva din care sa reiasa ca ea a adus banii aceia, ca a furnizat sotului banii cu care el a cumparat apartamentul respectiv.

el a inchis toate conturile de videochat pe care a lucrat si nu stiu daca judecatori inteleg un asemena job in care ea nu a platit impozit
Nu are legătură evaziunea cu partajul.
Poate femeia nu o sa facă nimic și fostul sot va rămâne sa se bucure de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizare provenienta banilor venita dintr-o mostenire intr-un contract de vinzare cumparare imobil popescu1234 popescu1234 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament luind un cred imobiliar de 70000e de la banca. Contractul de vinzare ... (vezi toată discuția)
Partaj la 2 ani de la divort uler2010 uler2010 cum pot dovedii ca la data pronuntarii divortului existau conturi bancare pe care fosta sotie le-a lichidat pt a-si cumpara un apartament desi nu facusem inca ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj Adycristina Adycristina Cum se impart bunurile daca un barbat s-a casatorit cu o tipa care dupa ce i-a stricat casnicia desi avea un copil l-a facut sa-i treaca apartamentul pe nume ... (vezi toată discuția)