avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Buna ziua. Părinții mei au decedat. Noi suntem trei frați. Succesiunea nu a fost deschisă până în acest moment. De curând unul dintre frați a murit. Acest frate a locuit în casa părintească dar nu a plătit niciodată impozitele pe casa și pământul primite moștenire de la părinți. Acum doresc să mă ocup de moștenire împreună cu sora mea și doresc să aflu dacă copilul fratelui decedat participă la moștenire sau participă la moștenire doar frații rămași în viață. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:51, 25 Februarie 2016
Copilul mosteneste prin reprezentare, mostenirea se va imparti in 3 parti.
Nepotii dvs vor primii cota parte ce se cuvenea tatalui lor din mostenirea ce urmeaza a fi dezbatuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ghgb Ghgb Mama mea a decedat 2009. Taral meu a decedat 2012. Descedenti directi eu si fratele meu. Fratele meu a decedat 2018. Pana la acest moment nu s a deschis ... (vezi toată discuția)
Buna seara! unul dintre părinți a decedat, în viata este celalalt ... sarbe sarbe Buna seara! Unul dintre părinți a decedat, în viata este celalalt parinte și 4 copii. Unul dintre copii a decedat înaintea părintelui. La succesiune vor ... (vezi toată discuția)