avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare administrator societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare administrator societate

buna ziua,
sunt asociata intr-o firma cu sotul meu, am avut un magazin, iar noi ne-am htarat sa vindem magazinul cu tot cu firma si sa plecam din romania.
am gasit pe cineva sa preia magazinul cu firma, numai ca nu a putut trece firma pe numele ei si mi-a propus sa o numesc administrator si sa ramanem noi asociati pana reuseste sa o treaca pe numele ei.
aceasta persoana mai ramasese sa ne dea 1800 euro aferenti marfii din magazin.
noi am plecat din romania insa aceasta acum nu mai vrea sa ne achite banii si nu mai vrea sa plateasca chiria pentru spatiu soacrei mele.
as vrea sa stiu daca eu emit hotarare AGA si numesc pe altcineva, pot schimba lacatele urgent de la magazin pentru a-i impiedica sa ia marfa din el si sa ma lasse cu datorii la furnizori, inainte sa iasa decizia de la ONRC?
noi nu suntem in tara si dureaza pana ajunge hotararea AGA in original semnata de mine si sotul meu,, si asa ma gandeam s-o trimitem pe mail sa poata ocupa magazinul si cand ajunde AGA in original sa mearga sa opereze la ONRC.
se poate depune la ONRC si copie dupa AGA sau numai originalul?:(
Cel mai recent răspuns: camey024 , utilizator 11:07, 25 Februarie 2016
La ONRC se depune numai originalul hotararii AGA.
Oricum ii este opozabila numai de la inregistrarea de la ONRC. Pana atunci e o hartie fara prea mare valoare.
pana la decizia onrc cu noul administrator pot imputernici pe cineva sa preia activitatea administratorului, practic sa il suspend?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies din reg com ? GENAN GENAN Am o problema sa va aduc la cunostiinta . am fost administrator al unui srl cu profil medical fara sa am actiuni in firma. in oct asociatii mi-au acceptat ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator ciprian.musat ciprian.musat Salutare, Am o situatie mai complicata care necesita neaparata rezolvare si nu stiu cum sa fac. Pe vremea cand inca eram tanar si nestiutor un cunoscut din ... (vezi toată discuția)
Preluarea unei sc...srl/ unui magazin vsadovici vsadovici buna ziua, situatia este urmatoarea: SC detine un magazin alimentar si actualul asociat si administrator vrea sa dea magazinul unor prieteni (2 persoane), ... (vezi toată discuția)