avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediu

Buna ziua, in cazul prestarii functiei de auditor intern in cadrul unei instituii publice, fiind in misiune, dar aparand o problema de sanatate am voie sa mi iau concediu? exista o lege (nr. si articol). e prima misiune, functie noua, sa nu afecteze cu ceva,intreb! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:10, 25 Februarie 2016
Desigur, doar nu trebuie sa va sacrificati daca sunteti in misiune. Aveti dreptul la concediu medical ca orice alt salariat din institutie. Ce repercursiuni sa aveti? Doar sunteti bolnav cu acte in regula, nu au ce sa va faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea functiei de audit prin sistem de cooperare ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua,intrebarea mea este urmatoarea:o persoana incadrata pe o functie publica de executie,auditor intern in cadrul unei primarii ,poate sa exercite ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie cercetare disciplinara ContSters56278 ContSters56278 Exista un numar minim de membri pe care trebuie sa il aiba comisia de cercetare disciplinara ? Contractul colectiv la nivel de ramura prevede ca cercetarea "va ... (vezi toată discuția)
Certificat medical ginnyy ginnyy exista un termen legal in care salariatul este obligat sa informeze angajatorul asupra starii de incapacitate de munca si sa prezinte certificatul ... (vezi toată discuția)