avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuielile deductibile ale PFA si D.392B
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuielile deductibile ale PFA si D.392B

Buna ziua, ma intereseaza daca cheltuielile de intretinere ale unui PFA, deduse in bara contractului decomodat se evidentiaza in declaratia 392 B.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:21, 26 Februarie 2016
Daca aceste cheltuieli au la baza facturi emise pe numele proprietarului persoana fizica,platile facute in cota aferenta spatiului ocupat de PFA,nu se trec in Declaratia 392 B.
Multumesc pt. raspuns. In cazul in care am gresit se mai poate rectifica?
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2016
dodorina49, utilizator
Nu. Pentru Declaratiile 392 A si B nu este prevazuta posibilitatea de a se depune rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. La o societate nou infiintata as dori sa fac un contract de comodat pentru utilajele care urmeaza a fi folosite intre persoana fizica ( proprietarul ... (vezi toată discuția)
Ce spuneti de acest articol codul fiscal permite deductibilitatate la venituri neimpozabile ca contractul decomodat? iubestedariarta iubestedariarta \"Potrivit articolului 48 alineatul (1) din Codul fiscal, venitul net din activitati independente se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b blitzblitz blitzblitz Buna, Am si eu o intrebare simpla...legata de depunerea declaratie 392 B, fiin PFA norma de venit. Am citit ca trebuie depuse atat printate (semnate si ... (vezi toată discuția)