avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cont bancar

Mi-am depus ieri actele pentru a infiinta un srl,am depus banii pentru capital social la BT .La banca mi-au spus ca dupa ce am actele sa revin ca sa-mi scot acei bani si sa-mi fac un cont bancar care ma costa 19 lei pe luna.As dori sa stiu daca sunt obligata sa-mi deschid acel cont ,in ideea ca eu platesc doar cash.Va multumesc anticipat.As dori sa adaug ca nu am angajati,eu sunt si actionar unic si administrator.
Cel mai recent răspuns: Ignatmirela , utilizator 12:38, 26 Februarie 2016
Nu suntetit obligata sa deschideti contul pe firma.
Dupa deschiderea societatii, puteti merge sa scoateti capitalul social depus si sa inchideti contul.
Ulterior, cand veti avea nevoie, puteti deschide cont pentru SRL, in orice banca.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura pentru deschidere cont bancar pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 ... (vezi toată discuția)
Optiuni pentru investitie pentru srl stomatologie SiriusxTR SiriusxTR Am intrebari legate de Optiuni pentru investitie pentru SRL cu CAEN 8622 - Activităti de asistentă medicala specializată; 8623 - Activităţi de ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont capital social si retragere sold cont oanamica oanamica Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic al unui SRL-d infiintat in ianuarie 2015. Dupa inmatricularea societatii la registrul comertului, m-am ... (vezi toată discuția)