avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credit

Buna seara

Urmatoarea intrebare este din partea unui vecin care nu prea este familiarizat cu it.

In 2006 a avut un credit de nevoi personale. Platit in mare parte pina in 2010. In 2010 a fost raportat la biroul de credit. In 2015 cand a verificat la biroul de credit acesta nu mai era raportat/inscris. Pracatic trecusera cei 4 ani iar informatia era stearsa. Acuma in februarie cand a facut din nou o verificare la birou acesta a fost raportat din nou pentru acel credit.

Cat de legala este raportarea facuta de INF.

Unde poate depune sesizari pentru a rezolva problema.

multumeste frumos
Cel mai recent răspuns: familistu , utilizator 10:20, 29 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos. Ii voi transmite. Vom vedea si rezultatele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou credit ale2012 ale2012 buna ziua.in 2010 am luat pe rate un scuter din magazin,cum cu criza ca am ramas fara serviciu si eu si sotul nu am mai avut posibilitatea de plata,cei de unde ... (vezi toată discuția)
Raportare pe nedrept in biroul de credite Chilly02 Chilly02 Am avut un imprumut contractat in februarie 2015 la o banca. Am platit la zi fiecare rata, plateam unui agent. In data de 12 octombrie 2015 am platit ca de ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)