avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formular 392B nedepus in anii din urma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formular 392B nedepus in anii din urma

Buna ziua,
am o intreprindere individuala, sume mici. mai multa alergatura, dar asta e.
am inceput activitatea in 2011, dar am depus 392b incepand cu 2014 (mi-au zis atunci sa nu mai aduc vorba, s-o las asa sa nu iau amenda). acum depun pt 2015. cum sa fac cu 2011,2012,2013 ? se mai da amenda daca au trecut anii astia ? pana la urma e informativa, nu e vorba ca nu am dat bani la stat. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 11:12, 26 Februarie 2016
Vă recomand să depuneți un memoriu la Administrația financiară. Dacă nu aveți alte abateri, e posibil să scăpați cu un avertisment.
Este o anomalie să prevezi pt nedepunerea unor declarații informative niște amenzi mai mari decât cele pentru nedepunerea situațiilor financiare...

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Nu depui declaratie 392 pentru pfa-uri cu norma de venit? dasorin2000 dasorin2000 Nu am depus declaratie de venit 392B, pentru PFA cu norma de venit pentru 2013 (anul in care mi-am deschis PFA-ul). Acum deja suntem in 2015 si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni nedepunere declaratii? studenta1 studenta1 Nu am depus nici un formular pe 2014 ,pt intreprinderea individuala pe care o detin si pt care am activitate. Risc sanctiuni si care ar fi acelea? Pe anul 2013 ... (vezi toată discuția)