avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare firma salubritate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare firma salubritate

Salut. detin un srl si as dorii sa demarez o afacere in domeniul salubritatii(ca sub domeniu de activitate). doresc si eu sa stiu care sunt pasii si pe la ce usii trebuie sa bat pt obtinerea avizelor necerare. merci anticipat. #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-oX-(X-(X-(X-(X-(X-(

Alte discuții în legătură

Demarare afacere deseuri reciclabile zoro63 zoro63 Buna ziua.....vreau sa demarez o afacere in domeniul -colectare deseuri reciclabile-va rog pas cu pas ce trebuie sa fac...mentionez ca am un srl proaspat facut ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant soszo soszo Buna ziua, detin un srl in Constanta si doresc sa pot face comert ambulant(cu rulota,standuri sau oricare alt mijloc),pe faleza marii,langa ... (vezi toată discuția)
Pentru a construcția și dotarea unui salon de frizerie- coafor ce norme obligatorii trebuie să indeplinesc? petre1981 petre1981 Am depus un proiect pentru a accesa fonduri europene și mi s-a aprobat pentru construcție și dotare salon frizerie - coafor. 1) Fiind construcție de la ... (vezi toată discuția)