avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Demarare afacere deseuri reciclabile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Demarare afacere deseuri reciclabile

Buna ziua.....vreau sa demarez o afacere in domeniul -colectare deseuri reciclabile-va rog pas cu pas ce trebuie sa fac...mentionez ca am un srl proaspat facut , lucrez in domeniu ca angajat .....multumesc
Cel mai recent răspuns: zoro63 , utilizator 19:02, 6 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua ...ma scuzati ca nu am pus intrebarea mai explicit......deci eu lucrez in domeniu colectare deseuri reciclabile ca Sofer si vreau sa deschid eu personal un punct de colectare deseuri....deaceea va intreb care sunt pasii de urmat in demararea afacere colectare deseu reciclabil-ce acte , documente trebuie - tinand cont ca am SRL dar proaspat infintat fara activitate deocamdata... va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru reciclare plastic? newexperyence newexperyence Buna ziua as dori sa primesc cateva lamuriri cu privire la infiintarea unei afaceri de RECICLARE mase plastice si refolosirea lor pentru a produce alte ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri lemn catalin2012 catalin2012 Buna ziua. O firma autorizata pe mediu, domeniu activitate 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate, poate colecta prin contract cu titlu gratuit ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl claudya007 claudya007 buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)