avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare pv de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare pv de contraventie

Am fost amendat pt viteza,nu am semnat pv si am primit acasa pv cu amenda si ca pieton eu necoborand de la volan,pt ca auto nu a fost dotat dar politistul n a specificat cu ce,nu a descris faptele si imprejurarile cum s-au petrecut faptele,nu a pus martor asistent si nu a specificat din ce motiv nu a pus martor.la obiectiuni a scris refuza in loc sa specifice asta la rubrica respectiva.Cred ca pv nu este intocmit corect conf og 2/2001.Am contestat pv pt cas nu a fost corect intocmit corect og 2/2001.Credeti ca am sanse sa castig in instanta ?!

Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 15:59, 26 Februarie 2016
Necunoscand toate probele de la dosarul cauzei nu se poate aprecia daca aveti sau nu sanse de castig.
Mai exact ce motive de nulitate ale procesului verbal ati invocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala-motive de anulare a procesului verbal de contraventie ionut214 ionut214 Buna ziua, In cazul in care se depune o reclamatie conform legii 61/1991 art 3 pct1 la data de 22.07.2013 si procesul verbal se intocmeste la data de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Adresa tamponare trecuta gresit in pv ma poate ajuta sa obtin anularea pv-ului? sau inlocuirea amenzii cu avertisment? tudoracherazvan tudoracherazvan Revin cu o intrebare in urma unei tamponari am fost gasit vinovat de politistul constatator tamponarea sa petrecut in piata alba iulia nr 8 in fata bcr-ului , ... (vezi toată discuția)