avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare prelungire contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare prelungire contract Orange

Buna ziua, de curand am facut o fidelizare la unul din cele 2 numere detinute la operatorul Orange.Mi s-au promis anumite optiune care a doua zi dupa fidelizare un operator telefonic mi-a spus ca nu le am, am revenit in magazin reclamand acest fapt, moment in care domnisoara care m-a ajutat s-a pierdut oarecum dar fiind ajutata de un domn in "experimentat" s-a oferit sa repare problema facandu-mi inca o modificare la abonament dar ca sa primesc nelimitat national a spus ca trebuie operata o modificare si la celalalt abonament.Am fost de acord semnand noile acte aditionale, dar pe acestea nu mai scria "Perioada contractuala minima 24 luni" ci doar 1 luna, iar actele au intrat in efect la urmatoarea facturare.Dupa 2 zile un operator imi spune ca nu pot beneficia de optiunea promisa iar deoarece nu intrunesc si la al doilea abonament conditia de 12 luni perioada contractuala minima eu avand doar 9.In momentul in care am intrebat ce s-a fac mi s-a sugerat sa merg in magazin, lucru facut a doua zi.Domnisoara habar nu avea de aceasta conditie obligatorie si a spus ca nu e nici o problema, imi mareste iar perioada contractuala,eu am spus ca nu doresc asta, ci doar ce mi s-a promis sa primesc, moment in care a dat din umeri si a zis ca nu are ce sa faca.Intrebarile mele sunt:
1.Ce pot face in acest caz?Consider ca am fost mintit pur si simplu de 2 ori, la ANPC mi s-a spus sa fac sesizare cu numar de inregistrare , lucru care l-am facut telefonic dar dupa 6 zile alt operator mi-a spus ca sesizarea mea este egala cu 0.
2. Din moment ce am semnat un act aditional care a intrat in efect imediat, asta nu inseamna ca suprascrie ce am semnat inainte de el ? Adica eu am acum perioadata contractuala scrisa in ultimul act sau se cumuleaza cu vechiul contract ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 27 Februarie 2016
Din moment ce am semnat un act aditional care a intrat in efect imediat, asta nu inseamna ca suprascrie ce am semnat inainte de el ? Adica eu am acum perioadata contractuala scrisa in ultimul act sau se cumuleaza cu vechiul contract ?

Nu se cumuleaza, veti respecta conditiile si termenul actului adidional.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract operator telefonic Bawer Bawer Am avut un contract de 3 euro cu o firma de telefonie mobila, la un moment dat, in 2009, mi-am luat un telefon si am prelungit contractul pe 2 ani. Dupa un 1,5 ... (vezi toată discuția)
Neclaritati perioada contractuala la abonament de telefonie mobila Daniel 67 Daniel 67 As vrea sa prezint situatia in care ma aflu cu contractul de abonament la o firma de telefonie mobila in speranta ca cineva ma poate \"lumina\" pentru a sti ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)