avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare preaviz in cazul demisiei de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare preaviz in cazul demisiei de catre salariat

Conducerea a luat act de demisia mea.Mi-a spus verbal ca voi putea inceta activitatea dupa o saptamana.Eu am plecat la noul loc de munca si ulterior am aflat verbal ca voi fi cercetat disciplinar pentru neprezentare.
Mentionez ca in perioada preavizului s-au facut presiuni psihice asupra mea sa le comunic locul de munca unde plec.
Pana la data plecarii nu am primit nici o fisa de post pe care sa o semnez, acesta a fost si unul din motivele plecarii, insa nu la-m comunicat in scris, dar nu exista la dosarul personal.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 27 Februarie 2016
Pe cererea de demisie ce rezolutie s-a pus de catre angajator "cu sau fara preaviz" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta anularea deciziei de concediere antondavid52@gmail.com antondavid52@gmail.com am fost concediat in mod ilegal . Am deschis actiune in instanta impotriva deciziei de concediere si instanta a pronuntat decizia de reintegrare a mea in locul ... (vezi toată discuția)
Cum fac cercetarea disciplinara in cazul nerespectarii preavizului? jujica jujica Buna ziua Un angajat a depus cerere de incetare CIM in 01.08, cu 31.07.Conducerea doreste respectarea CIM , adica in cazul demisie , cu preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)