avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis auto tip vechi la schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis auto tip vechi la schimbarea domiciliului

imi schimb adresa de domiciliu de pe buletinul de identitate si automat trebuie sa-mi schimb si talonul auto si permisul.
intrebareȘ trebuia sa-mi fac analize medicale ptr. permisul auto doar ca schimb adresa de pe buletin??
permisul este model vechi imi expira in decembrie2016.

multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Buletin schimbat, ce alte acte mai trebuie schimbate? catalinadiaconu catalinadiaconu buna ziua daca trebuie sa imi schimb buletinul si in buletin schimb si domiciliu fata de buletinul vechi ce acte mai trebuie sa schimb? buletinul expira si ... (vezi toată discuția)