avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... oprire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

oprire permis

daka ma opreste un politist si imi ia permisu si actele masini ka asa vrea el fara sa imi faca proces verbal .se poate aja ceva si ce lege incalca si unde ma pot adresa pe moment pt a clarifica problema pt abuzul cre il face
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 19:52, 2 Aprilie 2016
Aveti permis de conducere de mai putin de un an, nu-i asa?
Permisul nu se retine fara motiv iar agentul constatator este obligat sa intocmeasca proces verbal si sa elibereze dovada inlocuitoare cu sau fara drept de circulatie functie de fapta savarsita. Daca totusi se intampla un abuz puteti sesiza conducerea politiei rutiere sau puteti face o plangere la parchet.
il am de 6 ani dar ma cam tachineaza unu de pe aici ka am cumparat o masina si nu o inscriu ka ma am pe bune ku proprietaru si ma lua ku vrajeli si vreau sa ii spun verde in fata ku abuzu asta
~ Conținut șters la cerere ~
grosuanatolie a scris:

1. Nu se scrie cu "K", doar ca asa va place dvs, exista anumite norme gramaticale care se cer a fi respectate - fara suparare!

Cu ocazia asta va atrag si eu atentia sa scrieti ingrijit. Altfel, mesajele dvs. vor fi sterse.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am intrat pe culoarea verde a semaforului într-o intersecție, ... unait unait Buna ziua Am intrat pe culoarea verde a semaforului într-o intersecție, după care am fost oprit de politie si mi-a fost suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Ce sanse as avea sa-mi recuperez permisul suspendat? ciprian82wbc ciprian82wbc ce sansa as avea sami recuperez permisu suspendant,mergind pe drumu de centura aveam linie continua intre sensurile de circulatie am asteptat sa apara drumu cu ... (vezi toată discuția)