avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce sanse as avea sa-mi recuperez permisul suspendat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce sanse as avea sa-mi recuperez permisul suspendat?

ce sansa as avea sami recuperez permisu suspendant,mergind pe drumu de centura aveam linie continua intre sensurile de circulatie am asteptat sa apara drumu cu linie punctata si am intrat in depasire cind am avut ocazia tinind cont ca stiam ca politia era cu 3 masini in spate,dupa ce am depasit au venit dupa mine si miau zis ca am fortat i depasire pt ca venea o masina din fata numai ca aveam timp
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 01:15, 29 Ianuarie 2012
Aveti procesul -verbal de contraventie?
Ati semnat procesul -verbal cu obiectiuni si v-a fost comunicat pe loc ( care este data intocmirii acestuia) sau ati reufuzat sa-l semnati si urmeaza sa va fie comunicat?
Reveniti cu detaliile solicitate pentru un raspuns complet.
Contestati procesul verbal in instanta. Politia trebuie sa faca dovada ca dvs. ati efectuat o depasire neregulamentara.
Dupa introducerea actiunii solicitati un certificat de grefa cu care va recuperati permisul de conducere pana la solutionarea contestatiei.
Da, aveti posibilitatea sa formulati plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie, insa numai daca mai sunteti in termenul de 15 zile de la comunicarea acestuia.
Altfel,procesul-vebal neatacat in acest termen constituie titlu executoriu fara vreo alta formalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere de permis de conducere pentru neacordare de prioritate si amenda. Marius_Claudiu Marius_Claudiu Astazi mi sa retinut permisu de conducere din cauza ca cica nu am acordat prioritate.Politia era la circa la 40 m distanta,plecand de pe loc m-am asigurat am ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera + permis suspendat xyz1 xyz1 Astazi am depasit un logan de politie inafara localitatii, acesta circula cu 65-70kmh iar limita era 90kmh. Dupa 500m a venit dupa mine cu girofarele si mi-a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului necorespunzatoare alecx15 alecx15 buna ziua numele meu este alex si am intampinat o problema cu politiai.Acum 2 zile circulam pe un DE cu viteza de 40-45km/h si se face ca erau si 2 politisti ... (vezi toată discuția)