ce sansa as avea sami recuperez permisu suspendant,mergind pe drumu de centura aveam linie continua intre sensurile de circulatie am asteptat sa apara drumu cu linie punctata si am intrat in depasire cind am avut ocazia tinind cont ca stiam ca politia era cu 3 masini in spate,dupa ce am depasit au venit dupa mine si miau zis ca am fortat i depasire pt ca venea o masina din fata numai ca aveam timp
Aveti procesul -verbal de contraventie?
Ati semnat procesul -verbal cu obiectiuni si v-a fost comunicat pe loc ( care este data intocmirii acestuia) sau ati reufuzat sa-l semnati si urmeaza sa va fie comunicat?
Reveniti cu detaliile solicitate pentru un raspuns complet.
Contestati procesul verbal in instanta. Politia trebuie sa faca dovada ca dvs. ati efectuat o depasire neregulamentara.
Dupa introducerea actiunii solicitati un certificat de grefa cu care va recuperati permisul de conducere pana la solutionarea contestatiei.
Da, aveti posibilitatea sa formulati plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie, insa numai daca mai sunteti in termenul de 15 zile de la comunicarea acestuia.
Altfel,procesul-vebal neatacat in acest termen constituie titlu executoriu fara vreo alta formalitate.