Astazi am depasit un logan de politie inafara localitatii, acesta circula cu 65-70kmh iar limita era 90kmh. Dupa 500m a venit dupa mine cu girofarele si mi-a cerut actele apoi mi-a suspendat permisul pentru 30 zile, motivul "DEPASIRE NEREGULAMENTARA". Tin sa va spun ca nu era linie continua, veneau masini din fata dar aveam timp sa fac manevra in conditii de siguranta, nu am incurcat in nici un fel participantii la trafic. Am scris pe procesul verbal la obiectii ca depasirea a fost regulamentara si nu l-am semnat. Am si un martor care era in dreapta si poate confirma ce am spus. Domnu' militian nu are nici martor nici filmare? Care sunt sansele sa-mi recuperez permisul de conducere in instanta avand in vedere cele de mai sus?
Aveti mari sanse de recuperare avind in vedere ca aveti si un martor. Pe linga mentionarea martorului in plingere pentru citare in cadrul procesului. In cadrul procesului puneti o intrebare de genul "Dle presedinte, cum sa depasesc neregulamentar tocmai masina de politie??" . Acum trebuie sa asteptati sa va trimita procesul verbal ptr a-l putea contesta.