avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere/infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere/infiintare PFA

La momentul actual sunt PFA in sistem real. Cum nu pot face trecerea de la sistem real la norma de venit decat 2 ani consecutivi(eu avandu-l de un an si 2 luni) doresc sa il radiez, si sa imi redeschid unul nou de data aceasta optand pentru norma de venit. Este specificat undeva in lege daca dupa inchiderea unui PFA trebuie sa treaca o perioada de timp pana la infiintarea unui alt PFA? Sau alte constrangeri privind ceea ce vreau sa fac?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 28 Februarie 2016
RaduB123 a scris:

... . Este specificat undeva in lege daca dupa inchiderea unui PFA trebuie sa treaca o perioada de timp pana la infiintarea unui alt PFA? .....

Nu exista asa ceva in niciun act normativ .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen si impozitarea nickylauda nickylauda Am un PFA infiintat si activ din august 2010 cu impozitare in sistem real, pe un singur cod caen, iar acum doresc sa renunt la acest cod caen si sa trec pe ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot infiinta alt pfa dupa ce-l radiez pe cel actual Rabbit Rabbit Buna seara, Ma confrunt cu o situatie putin ciudata... Am un PFA infiintat acum un an si platesc impozit in sistem real. Am realizat ceva venituri in perioada ... (vezi toată discuția)
Încasare după desființare pfa Alex265 Alex265 Bună ziua. Sunt PFA și am colaborat cu o companie căreia i-am emis 2 facturi lunile trecute care încă nu au fost achitate. Din diverse motive, vreau ... (vezi toată discuția)