avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dat in judecata de RDS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dat in judecata de RDS

Buna ziua. De curand am primit un plic de la judecatorie potrivit caruia am fost data in judecata de catre Rds-Rcs . Eu am avut un abonament pentru internet de la ei pe care l-am folosit cateva luni, iar ulterior m-am mutat si nu am mai reziliat contractul cu ei, am o datorie totala de 150 lei. Acuma aflu ca am de platit valoarea de 1.500 lei, aici intrand datoria catre ei, plus un echipament pe care nu l-am primit niciodata de la ei. Intrebarea mea este ce se poate intampla daca nu ma prezint la judecatorie, ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Attila János Szűcs , Alte profesii 05:40, 28 Februarie 2016
Nu vi se întâmplă nimic dacă nu vă prezentaţi în instanţă. Prezenţa la procesele civile nu este obligatorie. Ceea ce trebuie să faceţi dacă nu vreţi ca firma respectivă să câştige procesul este să formulaţi o întâmpinare şi să o trimiteţi la instanţă împreună cu probele care o susţin.
Ok si in cazut in care firma respectiva castiga procesul, iar eu nu am de unde da suma respectiva deoarece nu am nici un loc de munca, ce se poate intampla?
Chiar daca nu munciti firma poate sa va propuna o esalonare in cazul in care va castiga in instanta, fara sa atacati deciziile, ele raman obligatorii. Va ramane sa demonstrate ca nu mai locuiti la acel domiciliu si nimeni nu a folosit acele servicii, dumneavoastra trebuia sa anuntati in termen de 3 luni sistarea serviciilor catre adresa respectiva, deoarece ati vandut, instrainat etc., etc.. Daca venit spune-ti ca nu aveti din ceva tot traiti nu? Se vor cere precis propriri pe conturi, poate chiar o executare silita a unor bunuri mobile care sunt pe numele d-vs, cam asa procedeaza companiile, exact ca si Bancile.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere valoare redusa- judecata cu furnizor telefonie CerereValoareRedusa CerereValoareRedusa Buna ziua, Am primit astazi in postaun plic de la Judecatoria Timisoara in care se regasesc mai multe acte cu privire la un contract incheiat de mine cu ... (vezi toată discuția)
Plata Otilia. LOREDANA Otilia. LOREDANA Bună ziua. Am făcut in 2016 un abonament pentru cablu TV care a inclus si o tabletă cadou pentru o \"cunoștință\" . Persoana din anumite motive nu a ... (vezi toată discuția)
Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)