avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata
Discuție deschisă în Executare silită

Plata

Bună ziua. Am făcut in 2016 un abonament pentru cablu TV care a inclus si o tabletă cadou pentru o "cunoștință" . Persoana din anumite motive nu a plătit, iar eu am fost înștiințata de această situație abia in decembrie 2019. Am luat legătura cu persoana respectiva, am făcut un angajament de preluare a si plată eșalonata a datoriei către Rcs&Rds, însă nu s a înregistrat nici o plata până în acest moment. Nu știu cum să procedez, pentru ca dosarul a fost deja in instanță și eu sunt bună de plata, deși nu am beneficiat de nimic. Mulțumesc anticipat!
Trebuie să plătiți, nu aveți altă alternativă. Ați încheiat un contract cu firma RDS, veți suporta consecințele prevăzute în contract.
Buna ziua,

Daca a fost pronuntatat deja o hotarare judecatoreasa prin care ati fost obligata sa achitati datoria , nu prea aveti foarte multe de facut decat sa platiti.

Pentru a recupera suma la care ati fost obligata prin hotarare, trebuie sa formulati o actiune in instanta impotriva persoanei care a beneficiat efectiv de abonamentul respectiv.
Pentru a va proba cererea, folositi in instanta angajamentul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, socrul meu a avut un abonament minimal la rcs&rds, ... luminitaverzea luminitaverzea Buna ziua, Socrul meu a avut un abonament minimal la RCS&RDS, numai pentru cablu tv, pe care il platea si la valoarea minima, fiind beneficiarul legii ... (vezi toată discuția)
Factura rcs-rds Daniel1900 Daniel1900 Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)