Bună ziua. Am făcut in 2016 un abonament pentru cablu TV care a inclus si o tabletă cadou pentru o "cunoștință" . Persoana din anumite motive nu a plătit, iar eu am fost înștiințata de această situație abia in decembrie 2019. Am luat legătura cu persoana respectiva, am făcut un angajament de preluare a si plată eșalonata a datoriei către Rcs&Rds, însă nu s a înregistrat nici o plata până în acest moment. Nu știu cum să procedez, pentru ca dosarul a fost deja in instanță și eu sunt bună de plata, deși nu am beneficiat de nimic. Mulțumesc anticipat!
Daca a fost pronuntatat deja o hotarare judecatoreasa prin care ati fost obligata sa achitati datoria , nu prea aveti foarte multe de facut decat sa platiti.
Pentru a recupera suma la care ati fost obligata prin hotarare, trebuie sa formulati o actiune in instanta impotriva persoanei care a beneficiat efectiv de abonamentul respectiv.
Pentru a va proba cererea, folositi in instanta angajamentul de plata.
Factura rcs-rds
Daniel1900
Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)