avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Socrul meu a avut un abonament minimal la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Socrul meu a avut un abonament minimal la RCS&RDS, ...

Buna ziua,
Socrul meu a avut un abonament minimal la RCS&RDS, numai pentru cablu tv, pe care il platea si la valoarea minima, fiind beneficiarul legii 118.
In anul 2015 a decedat. In luna octombrie 2020 am primit la adresa socrului meu, pe numele acestuia, o somatie de plata pentru suma de 115 lei, cu care el figureaza ca restant in evidentele RDS, insotita de amenintarea cu executarea silita, daca nu se va plati aceasta suma. In conditiile in care decesul socrului meu a fost anuntat la RDS iar relatia contractuala a fost incetata in anul 2015, mai pot fi invocate in instanta datorii ale defunctului fata de RDS&RCS? Cum trebuie sa tratam astfel de situatii?
Cel mai recent răspuns: luminitaverzea , utilizator 14:08, 26 Ianuarie 2022
Ce inseamna concret, " relatia contractuala a fost incetata in anul 2015", aveti copii dupa comunicare catre ei, dar si confirmare a lor ca au luat la cunostinta ?! Doar incetarea platilor lunare nu este o dovada, ar trebui sa aveti ceva de la ei, din care sa rezulte indubitabil, ca au luat la cunostinta despre decesul titularului de contract, altfel este posibil ca cineva sa fi incercat sa va incarce cu acea suma. Eventual mergeti la ei si vorbiti cu juristul, avand copie/ii dupa actele relevante. Succes!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata Otilia. LOREDANA Otilia. LOREDANA Bună ziua. Am făcut in 2016 un abonament pentru cablu TV care a inclus si o tabletă cadou pentru o \"cunoștință\" . Persoana din anumite motive nu a ... (vezi toată discuția)
Dupa decesul socrului meu care avea un abonament reinnoit la ... marian19968 marian19968 Dupa decesul socrului meu care avea un abonament reinnoit la ORANGE TV ,am mers la sediul lor cu certificatul de deces,si cu aparatura de tv cablu sa incetez ... (vezi toată discuția)
Factura rcs-rds Daniel1900 Daniel1900 Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)