avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dupa decesul socrului meu care avea un abonament ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dupa decesul socrului meu care avea un abonament reinnoit la ...

Dupa decesul socrului meu care avea un abonament reinnoit la ORANGE TV ,am mers la sediul lor cu certificatul de deces,si cu aparatura de tv cablu sa incetez contractul.O angajata a refuzat sa-mi preia echipamentele,spunand ca trebuie sa mai platesc inca 30 de zile abonament,si dupa aceea sa predau echipamentul!Care ar fi temeiul legal,si ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:19, 11 Septembrie 2023
Buna ziua, trebuie sa cititi clauzele contractuale. Puteti faced plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract la upc catalina.p catalina.p speta : Am fost client upc cred ca din 2008 In urma cu 2-3 ani am reincheiat cu upc un contract pt internet mai performant + TV +telefonie fixa In prezent ... (vezi toată discuția)
Când se reziliază contractele de servicii în caz de deces? nicu_ip nicu_ip Bunica mea a decedat și a avut contract de telefonie fixă și TV. Aveam doar certificatul de deces în copie și l-am dus la un sediu pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de telefonie+cablu+tv Ciubotaru Daniela Ciubotaru Daniela Buna ziua, Familia noastra cu 4 membrii traim in Italia (rezidenti),vrem sa incetam activitatea cu o firma de telefonie+cablu+TV .Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)