avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
Anul trecut firma mea a fost supusa unui control al Anaf punand un imobil sub sechestru iar eu fiind acuzat de evaziune fiscala. A inceput licitatia iar eu am introdus o ordonanta presedintiala insotita de o contestaie la executare dar din pacate nu am avut bani de cautiune si s-a respins, pe rol fiind doar contestaitia la executare. Intre timp am facut rost de bani pentru cautiune si ma intreb ce cai mai am pentru a nu-mi fi executata casa. Mentionez faptul ca in dosarul penal am fost audiat dar nu s-a dat nici o solutie. As dori sa stiu daca pot sa introduc o ordonanta presedintiala care sa opreasca executarea pana la o solutie in penal.
Multumesc.
O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Udriste , Avocat 12:22, 28 Februarie 2016
Suspendarea unei executari pe calea unei OP nu prea se admite.

Trebuie facuta cerere de suspendare provizorie. Unde cautiunea este de pana la 20% din suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala suspendare executare silita ancut75 ancut75 Cererile formulate pe cale de ordonanta presedintiala, cand sunt neevaluabile in bani, se taxeaza cu 20 lei. Cand cererea formulata pe cale de ordonanta ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune( contestație la executare) am fost nevoita ... Oananm Oananm Restituire cautiune( contestație la executare) Am fost nevoita sa achit în termen de 2 zile, o cautiune pentru suspendarea provizorie la executare, am ... (vezi toată discuția)