avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare cu restrictie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare cu restrictie

Buna ziua , in septembrie 2015 , am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare cu supraveghere + restrictie de parasirea Romaniei fara acord-ul instantei , nu va ganditi ca am facut ceva grav , dar nici bine nu am facut , am distrus 3-4 scanduri de gard la cineva ! Intrebarea mea : Vreau sa angajez un domn avocat sa ma ajute sa pot parasii tara deoarece inainte de cele intamplate , lucram legal in marea britanie! Doamna de la probatiune mi-a spus la inceput , prin noiembrie ,ca este mai bine sa astept 1 an de zile inainte sa fac vreun demers ca sa se "linisteasca apele" ! POT CAUZA PROBLEME LA SENTINTA DEFINITIVA DATA IN SEPTEMBRIE DACA FAC ACEST DEMERS?
Am intalnit cazuri MULT mai grave decat ce am facut eu , si tot nu au primit restrictie !
Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ValentinPantazica , utilizator 13:18, 1 Martie 2016
Ca sa părăsiți tara trebuie sa obțineți hotărâre judecătorească.
Trebuie sesizata instanta.
Am inteles asta , s-ar putea revenii asupra sentintei data definitiv daca fac acest demers pentru parasirea tarii?
Nu se poate modifica hotărârea.

Doar dreptul de a ieși din tara îl veți obține prin alta hotarare judecătorească.
Va multumesc pentru raspuns-uri , si felicitari pentru acest site foarte util !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de a parasi tara anderson anderson Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare sub supraveghere si 5 ani de incercare. Pe tot timpul urmaririi penale mi s-a pus interdictie de a nu parasi tara, in ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)
Contestatie ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Cum as putea face o contestatie sa o trimit la o judecatorie sa imi poata scoata interdictia de a parasi tara ? (vezi toată discuția)