avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare creanta APS Romania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare creanta APS Romania

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine la o problema.
In anul 2014 am luat de la flanco sau de la altex anumite obiecte in valoarea de 2000ron si nu am mai platit datorita anumitor probleme personale iar zilele acestea am fost sunat de cei de la APS Romania ca am datorie la ei in valoare de 7000ron cu tot cu dobanda intrebarea este creditul nu sa prescis,si cum as putea sa rezolv aceasta dilema fiindca au spus ca daca nu platatesc 700ron pe luna imi va trimite dosarul la executor si im va face propire pe salar.
Astept raspunsurile voastre urgent .O zi buna
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:42, 29 Februarie 2016
Dreptul creditorilor de recuperare a creantei nu este prescris. Prescriptia intervine in 3 ani din momentul in care creanta devine exigibila.
O rezolvați extrem de simplu, plătind.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceva legat de prescriptie... discimus discimus am si eu o intrebare, intr-un contract cu mobifon a carui executare s-a intrerupt in 2001 mai sunt susceptibile de executare creantele lor dupa 5 ani ? a ... (vezi toată discuția)
Executare silita popalucian popalucian Buna seara , In data de 06.12.2005 am cumparat 3 produse de la ALTeX prin o banca anume (Fi.... Bank). Dupa 6 luni am incetat plata ratelor ( contracul ... (vezi toată discuția)
Citatie asociatie avocatura recuperare creanta yceblue yceblue Buna ziua. Doresc o informatie in legatura cu o citatie primita de la o asociatie de avocatura de aprox 4 zile .. Acesta citatie , face subiectul unui card ... (vezi toată discuția)