avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Politia Locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Politia Locala

Am fost amendat de catre politia locala din Pucioasa ca am parcat pe trecerea de pietoni adica eram cu roata din spate a masinii cam 10-15 cm pe trecerea de pietoni ! Avand in vedere ca eram cu masina de serviciu adica o masina de transport persoane dializate ambulanta de tip A2 fara regim special in timpul programului , poate sa ma amendeze ? A doua intrebare ar fii daca si el era parcat la fel ca mine adica tot pe trecerea de pietoni ,am si dovada ,poate fi sanctionat si el ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:22, 29 Februarie 2016
Dispozitia care prevede interdictia stationarii pe trecerea de pietoni este general valabila-cu exceptia cazurilor speciale ,ale vehiculelor apartinand politiei,ISU,ambulanta,SMURD
Daca dv nu indepliniti conditiile legale,nu aveti temei legal sa contestati PV
Politia intra in categoria autoritatilor care in cazuri speciale si in timpul exercitarii obligatiilor de serviciu pot stationa si pe trecerea de pietoni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la politia locala pentru parcare neregulamentara victorianu victorianu Buna Seara. Am primit o amenda de la PL pentru parcare neregulamentara pe trecerea de pietoni cf. prevederilor art. 143 a 142 e din RAOUG 195/2002 / OUG ... (vezi toată discuția)
Parcare trotuar - amenda hcl victorte victorte Bună ziua, Astăzi am parcat mașina pe un trotuar, lăsând spațiu atât pentru pietoni, dar am lăsat și pista de biciclete ... (vezi toată discuția)
Ridicare autovehicul, buna ziua, am urmatoarea speta: in data de 18.02.2023 - ora 20:40 ... shumifree shumifree Buna ziua, am urmatoarea speta: In data de 18.02.2023 - ora 20:40 mi-a fost ridicata masina de pe aleea Dragos Mladinovici, fiind parcata la mai putin de 25 ... (vezi toată discuția)