Sant nascut la 17.12.1956,m-am angajat in iunie 1976,am plecat in armata si din 1978 pana in prezent muncesc continuu(sept1978-feb 1981 la un loc de munca iar din feb 1981 pana in prezent lucrez la acelasi loc de munca).Data fiind situatia actuala in care cei care conduc compania rasplatesc profesionalismul,loialitatea si seriozitatea(nu am avut abateri disciplinare si calificativul cu care am fost notat in tot acest timp a fost doar FB sau RIDICAT)as dori sa stiu cand ma pot pensiona.Va multumesc si astept raspuns.Mentionez ca in perioada 1981-2001am lucrat in grupa a-2-a de munca.
Limita de varsta la 61 de ani, daca aveti pana in 20 de ani de grupa.
Limita de varsta la 60 de ani si 6 luni , daca aveti 20 de ani de grupa impliniti.
Pensie anticipata la 60 de ani.
Cand ma pot pensiona?
DrHOOK.
Buna ziua! As dori sa stiu la ce varsta ma pot pensiona,fiind nascut in anul 1956 luna iunie.
-Am lucrat din octombrie 1973 pana in martie 1978 avand grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Despre pensionare
deatcugicu
ma numesc Deatcu Gicu si va intreb in legatura cu pensionarea . Am lucrat din 1978 si pana in prezent ,am 60 ani si 5 luni ma pot incadra la pensie limita de ... (vezi toată discuția)