avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lista prioritati locuinte sociale.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lista prioritati locuinte sociale.

Am depus un dosar pentru o locuinta sociala si am aflat ca sunt inclus pe lista de prioritati a anului curent.
Dar sunt la coada (pozitia 200), inseamna ca o sa astept mult si bine? De fapt ce inseamna lista de prioritati?
Multumesc pentru orice lamuriri, eu nu stiu cum sta treaba pentru ca e prima oara cand aplic pentru asta.

Alte discuții în legătură

De câte ori ai dreptul să te informezi la primarie despre o situație anume? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian De câte ori ai dreptul să te informezi la Primarie dacă ceva nu ai ințeles sau nu ț-ia fost explicat suficient de bine? După ce am depus o petitie am ... (vezi toată discuția)
Evacuare din case nationalizate ghinda_26 ghinda_26 Exista vreo sansa ca cineva care este evacuat din casa nationalizata sa poata obtine o casa sociala inchiriata. Va multumesc mult. As dori un raspuns cat de ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)