avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dobanda legala penalizatoare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dobanda legala penalizatoare

buna ziua, de curand am primit o comunicare adresa prin care judecatoria imi comunuica obligatia de a depune intampnare pentru o actiune privind dobanda legala penalizatoare(cerere de valoare redusa), in momentul in care am primit-o, am contactat reclamanta si dupa mai multe discutii mi-a transmis o notificare de plata cu suma solicitata in instant.
am achitat suma respective+cheltuielile de judecata.
va rog sa-mi comunicati ce trebuie sa fac in continuare pt. a suspenda dosarul (ramas fara obiect)aflat pe rolul instantei-cadrul legal
multumesc
Cel mai recent răspuns: costyilie , utilizator 15:58, 29 Februarie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa transmiteti instantei copie de pe inscrisurile care atesta plata si sa solicitati sa se constate ca cererea a ramas fara obiect.
as dori sa-mi indicati cadrul legal in care pot face aceasta solicitare.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de valoare redusa (parat decedat) LauraDorel LauraDorel Buna ziua, Rog suport in privinta unei situatii. Mama mea avea un credit bancar, cu valoare sub 10.000 lei. Ea a decedat acum cateva luni, societatea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin ... Natcar Natcar Buna ziua! Am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin transfer bancar. De fiecare data am mentionat la Detalii Imprumut si asa apare pe OP. Se pare ca ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata de catre asociatie Mihaela55 Mihaela55 Buna ziua! Am primit o citatie de la asociatia de proprietari pentru penalizari din perioada feb 2005- aprilie 2009. si mai 2009-mai 2012. De asemenea este ... (vezi toată discuția)