avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul la inaltime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul la inaltime

Buna ziua! In cadrul firmei am participat la un concurs intern pt un post de "Sef formatie", am castigat concursul si am primit aviz medical "APT dar fara lucru la inaltime." Problema e ca in fisa postului pt "Sef formatie" este specificat lucrul la inaltime. Exista posibilitatea sa nu fiu admis pe post desi am castigat concursul si sunt "APT dar fara lucrul la inaltime" ?? Mersi!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 29 Februarie 2016
Cand v-ati inscris la concurs nu ati depus si o adeverinta medicala?
Nu am depus adeverinta medicala, nu mi s-a cerut.
In acest caz, probabil ca vor renunta la serviciile dvs. daca au nevoie de sef de echipa si pentru munca la inaltime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul la inaltime Adi1988 Adi1988 Buna ziua! In cadrul firmei am participat la un concurs intern pt un post de \"Sef formatie\", am castigat concursul si am primit aviz medical \"APT dar fara ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime Adi1988 Adi1988 Buna ziua! Doctorul de medicina muncii m-a diagnosticat la control ca fiind apt de munca dar fara lucru la inaltime din cauza unei mici probleme de nistagmus. ... (vezi toată discuția)
Angajare Vladoiu doina Vladoiu doina Buna ziua. Doresc sa ma angajez intr-o unitate militara. Dl dr de familie refuza sa-mi dea acea fisa medicala pt angajare din cauza diagnosticului de ... (vezi toată discuția)