buna ziua.am cumparat un teren in extravilan in suprafata de 0,58 ha. in anul 2014 pe baza unei promisiuni bilaterale de v-c.proprietarul a cumparat la randul lui terenul in anul 2003 pe baza unui contract sub semnatura primava si nu a mai dd acut nici un demers pentru a si-l autentifica.Promisiunea bilaterala de v-c a fost facuta in data de 10.04.2014.In luna Mai am intabulat titlul de propr . care era pe vechiul proprietar.(propr care a vandut prima data in 2003) iar in luna iunie am depus cerere in instanta pentru a obtine un contract autentic de v-c.Dupa aproape 2 ani instanta stabileste dreptul meu de proprietate si dispune intsbularea imobilului in CF. Cei de la Cf refuza sa puna in aplicare sentinta judecatoreasca mptivand ca nu s-au respectat prevederile art 3,4 si 9 din legea 17/2014.Cum este posibil asa ceva si ce este de facut.?Eu am facut cerere de reexaminare dar mi-a spus ca o sa mi-o respinga....
De regula,o hotarare judecatoreasca definitiva se bucura de autoritate de lucru judecat,dar, punerea in aplicare se face de catre OCPI, pe de alta parte,OCPI nu poate cenzura o hotarare judecatoreasca definitiva, trebuie sa va adresati instantei de judecata ptr.punerea in executare a hotararii judecatoresti definitive.