avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala

In 2014 am cumparat o masina,am facut contract de VC,insa nu mi s-a dat si fiscalul din cauza faptului ca vanzatorul inca mai avea datorii la primarie.Dupa apx 3 luni omul si-a platit imp, a radiat masina fiscal si a trimis certificatul de radiere fiscala la mine la primarie fara ca eu sa fiu anuntat.Eu la randul meu am vandut masina ,am facut contract VC(Am tinut-o doar 6 luni).Problema e ca acum dupa 2 ani am fost la primarie si am vazut ca am de platit imp pe masina pe 2 ani.Mie nu mi se pare normal sa platesc imp pe 2 ani,din momentce eu am tinut-o 6 luni.nu se poate pe baza contractului de VC sa platesc doar 6 luni ?(atat cat am tinut-o) Va multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit auto sanduflo sanduflo In 2014 am cumparat o masina,am facut contract de VC,insa nu mi s-a dat si fiscalul din cauza faptului ca vanzatorul inca mai avea datorii la primarie.Dupa apx ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Alinanana Alinanana Buna ziua am vandut o masina in 2015 dupa care am radiat-o la primarie.Dupa aprox 2 ani am incaput sa primesc amenzi de circulatie si rovinieta.problema e ca ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)