avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto

In 2014 am cumparat o masina,am facut contract de VC,insa nu mi s-a dat si fiscalul din cauza faptului ca vanzatorul inca mai avea datorii la primarie.Dupa apx 3 luni omul si-a platit imp, a radiat masina fiscal si a trimis certificatul de radiere fiscala la mine la primarie fara ca eu sa fiu anuntat.Eu la randul meu am vandut masina ,am facut contract VC(Am tinut-o doar 6 luni).Problema e ca acum dupa 2 ani am fost la primarie si am vazut ca am de platit imp pe masina pe 2 ani.Mie nu mi se pare normal sa platesc imp pe 2 ani,din momentce eu am tinut-o 6 luni.nu se poate pe baza contractului de VC sa platesc doar 6 luni ?(atat cat am tinut-o) Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sanduflo , utilizator 23:08, 4 Martie 2016
1-Sunt documente distincte certificatul fiscal si certificatul de radiere auto
2-De vreme ce dv in 2016 ati constatat ca aveti de plata impozit auto afferent 2 ani,rezulta ca dv nu ati solicitat radierea auto de pe rol fiscal la momentul instrainarii
Ma refer la certificatul de radiere fiscala,nu auto.eu in momentul in care am vandut masina,nu am stiut ca e inregistrata fiscal la primarie.Masina nu a fost inregistrata fiscal de catre mine,primaria de la com.Volovat(de acolo era vanzatorul),a trimis fiscalul la mine la primarie...eu acum vreau sa stiu daca se mai poate face ceva!am de platit 3000 de lei.imp pe 3 ani!ma obliga sa platesc 2014 2015 2016 integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala sanduflo sanduflo In 2014 am cumparat o masina,am facut contract de VC,insa nu mi s-a dat si fiscalul din cauza faptului ca vanzatorul inca mai avea datorii la primarie.Dupa apx ... (vezi toată discuția)
Radiere auto zuz56 zuz56 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati,intr-o prb privind radierea unei autoutilitare Dacia.Masina am vandut-o acum 2 ani. Am facut actul de vanzare-cumparare,i-am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Alinanana Alinanana Buna ziua am vandut o masina in 2015 dupa care am radiat-o la primarie.Dupa aprox 2 ani am incaput sa primesc amenzi de circulatie si rovinieta.problema e ca ... (vezi toată discuția)