avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta

Buna ziua am vandut o masina in 2015 dupa care am radiat-o la primarie.Dupa aprox 2 ani am incaput sa primesc amenzi de circulatie si rovinieta.problema e ca am certificatul de radiere dar nu mai gasesc contractul de vanzare cumparare.ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:16, 2 Noiembrie 2017
Faceti o solicitare la primarie de a primi copie dupa documentele depuse pentru radierea masinii, repectiv dupa contractul de vanzare cumparare
Impotriva amenzilor de circulatie si rovinieta este necesar sa formulati in termen legal plangere contraventionala
Puteti reconstitui documentul de instrainare auto,fie contactand unitatea care a emis documentul,fie direct de la autoritatea fiscala teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina. pavelsorescu pavelsorescu Buna ziua. Am vandut o masia acum 4ani prin contract de vanzare cumparare pe care cumparatorul nu a binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui,i-am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)