avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu ghena de gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu ghena de gunoi

Ce as putea sa fac pentru o doamna proprietar care este vesnic nemultumita ca nu se ingradeste mai mult spatiul unde sunt tomberoanele. Am facut sesizare la salubritate ca vom pune lacat si vom ingradi dar salubritatea nu ne asigura ca se va mai ridica gunoiul daca va fi lacat pentru ca muncitorii de la salubritare nu umbla sa schimbe cheile intre schimburi. Am incercat sa vorbesc cu oamenii sa deschida ei spatiul cu tomberoane pentru ridicarea lor ,dar din cauza ca nu se vine la aceleasi ore nu avem cum sa facem acest lucru.
Ce as putea sa fac in acest caz?

Va multumesc mult :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:22, 29 Februarie 2016
Pentru ca doamna proprietar sa se convinga de eforturile necesare materializarii interesului sau,propuneti-i sa se implice personal,sa desfasoare acte si actiuni catre autoritati sau chiar sa demonstreze interes pentru a fi aleasa in comitetul executiv al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingradire spatiu comun manu3 manu3 Buna ziua tuturor si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde, care ma vor ajuta. Anul trecut am achizitionat un apartament intr-un bloc nou ... (vezi toată discuția)
Platforma de gunoi janinasalvastru janinasalvastru sunt administrator la o asociatie de proprietari de o luna de zile si ma confrunt cu urmatoarea problema: platforma de gunoi este comuna cu o alta asociatie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta ... suzy23 suzy23 Buna ziua. Am și eu o problema și sper să mă puteți ajuta cu un sfat. Locuiesc într-un complex de case insiruite(5 case). Drumul din fata caselor este ... (vezi toată discuția)