avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legi bancare la CEC Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legi bancare la CEC Bank

C: Doresc sa inchid un cont si sa restitui cardul de debit. Dar stiti, s-ar putea sa nu primiti pensia urmatoare nici la CEC, nici la banca la care v-ati mutat si trebuie sa mergeti intai la casa de pensii...C: Nu conteaza, vreau sa inchid contul CEC, datorita calitatii serviciilor...OC (ofiter de cont):"Un cont nu se poate inchide pe zero"...C adica? OC: Nu se poate! C: am comisionul pe februarie oprit deja, nu am decat 11 bani pe card...Spuneti legea, OG, OUG, regulamentul...OC:???? "Depuneti 5 lei...C: De ce? OC: Asa trebuie...C: De ce, nu am datorii la banca...OC Depuneti la casierie, altfel nu pot sa inchid contul...apoi, ii primiti inapoi. C: Platesc, revin...OC: mai trebuie sa platiti 2 lei si primiti inapoi 50 de bani...C: De ce? OC: Nu ma lasa sa inchid contul...C: Ce reprezinta? OC: 3,5 lei generare extras si 3 lei??? C: Azi, maine pot sa primesc extrasul? OC: Nuuu? Contul este inchis! Poate chiar "face" ca sa scapi de astfel de servicii. Poate stie cineva ce lege, ce OG, ce...m-a pedepsit astfel dupa ce mi s-au mai "luat" si alti bani din "greseala" unei operatii cu depozite si dobanzi...
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 15:34, 1 Martie 2016
Buna ziua,
Toate institutiile bancare lucreaza dupa normele BNR. Dobinzile si comisioanele, difera de la o banca la alta. Pentru inchiderea unui cont cu card atasat se procedeaza astfel: Se preda intai cardul si apoi se inchide contul. In cazul in care nu exista disponibil in cont si se intazie inchiderea acestuia in luna urmatoare, automat intra si comisionul de intretinere pe acea luna. Din aceasta cauza nu se poate inchide contul pe zero, pentru ca nu are de unde sa opreasca comisioanele restante. La inchiderea conturilor, consilierul ii elibereaza clientului o stare finaciara, care arata ca nu mai exista conturi deschise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Plata facturilor asociatiei de proprietari de catre administrator nicu1iancu nicu1iancu Ca administrator de bloc, pot plati facturile asociatiei dintr-un cont propriu (al meu) ??? In acest fel scap de deplasare la CEC, unde asociatia are cont, si ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)